dijous, 10 de maig del 2012

Què és la Trobada Jove de Sabadell?

Es tracta d’una iniciativa impulsada per sis col·lectius juvenils de Sabadell, amb la voluntat de teixir complicitats entre el ric panorama juvenil i associatiu de la ciutat. La ciutat gaudeix d’un moviment popular juvenil molt potent; el repte és trobar espais comuns d’on puguin sorgir iniciatives col·lectives que permetin millorar les condicions del jovent sabadellenc. Per això, aquesta trobada vol teixir complicitats entre joves i col·lectius, i demostrar la capacitat d'auto-organitzar-nos i auto-gestionar-nos de manera crítica i constructiva.

Per això, la pregunta que llencem és “Què necessitem el jovent de Sabadell?". Segurament, la resposta és molt oberta i no existeix una de sola. Les diferents opinions, necessitats, experiències, reivindicacions i trajectòries poden crear un discurs més potent.

El proper 9 de juny es durà a terme aquesta I Trobada Jove, que constarà de diferents espais al llarg de tot el dia, esportius, lúdics, reflexius i festius. L'esquema bàsic és el següent:

Matí: activitats esportives i lúdiques
Migidia: dinar popular i actuació
Tarda: activitat d'esplais per a grups de joves + mostra d'entitats 
Nit: concerts

El proper 18 de juny, al CSA La Mekànica, presentarem el cartell complert. Per ara, tant si formes part d'un col·lectiu com si no, pots afegir-te a l'organització, escrivint al correu-e trobadajovesbd@gmail.com.