divendres, 20 de setembre del 2013

Reemprenem la II Trobada Jove amb molta força!!


El proper dissabte 28 de setembre tindrà lloc la II Trobada Jove de la ciutat, la qual vam haver de suspendre el passat juny degut a les condicions meteorològiques. Tots els actes es duran a terme entre la Plaça del Mercat i l’Escola Industrial.

Així doncs, comencem el curs amb una gran jornada. Com ja havíem explicat en els diferents actes de presentació, l’objectiu d’aquesta no és només crear un espai de trobada juvenil i de realització d’activitats, sinó que sota el lema d’aquesta segona edició "Recuperem/autogestionem espais públics" volem vindicar i millorar l’accés i l’ús dels diferents espais públics de la nostra ciutat, ja siguin places, carrers o qualsevol infraestructura municipal. És per això que hem elaborat un decàleg que presentarem durant la jornada, en el que hem fet un recull de les problemàtiques entorn a aquest àmbit i les possibles respectives solucions.

Aquí teniu el programa d’actes:

10h. Jornades esportives (futbol o volei) al IES Escola Industrial. Inscripcions a trobadajovesbd@gmail.com. Els equips han de ser preferiblement mixtes i d'un mínim de 5 o 6 persones. Disposareu de servei de barra.
Els guanyadors/es obtindran una samarreta de la Trobada i un ticket pel sopar!!

13.30h. Debat/vermut sobre espai públic. Presentarem l'esborrany de decàleg en un debat i vermut obert al carrer i recollirem les conclusions per al Decàleg final. (junt a Mercat Central)

17h. Tarda d'esplais. Els grups de joves d'esplais de la ciutat participaran a activitats organitzades pels propis esplais entorn a la temàtica de l'espai públic i autogestionat. Si sou un esplai i voleu participar, podeu venir directament amb els vostres joves, tot i que recomanem que escriviu a trobadajovesbd@gmail.com.

20h. Cantautor: Artur Martí (escenari al costat del Mercat)

21h: Sopar popular. Aperitiu, amanida de pasta, botifarra, got i beguda. 7 euros.

22.30h. Concerts: Xarrupa que vessa

0.30h. Fi de festa amb PD’S



No us ho perdeu!!