dimarts, 12 de juny del 2012

Vídeo resum de la I Trobada Jove de Sabadell

Aquest passat dissabte 9 de juny va tenir lloc a la plaça de La Creu Alta la I Trobada Jove de Sabadell, promoguda per 7 col·lectius de la ciutat i amb la implicació i participació de moltes joves més. Al llarg dels 4 espais en què plantejàvem la trobada (matí esportiu, dinar popular, tarda d'esplais i nit de concerts) hi van passar diversos centenars de joves. Amb aquesta trobada, el jovent autoorganitzat de Sabadell hem demostrat que podem generar els nostres propis espais, promovent activitats saludables i esportives i compartint i gaudint els carrers  amb propostes d'oci alternatiu. 


El lema escollit per aquest I Trobada va ser #eljoventnecessitem, i és per això que tots els espais van convidar a la reflexió crítica sobre quines necessitats trobem a la ciutat i, sobretot, com volem resoldre-les: de manera autogestionada. 


Si no vas poder venir o bé si ho vas fer i vols recordar-ho, no et perdis aquest vídeo resum. Seguirem endavant, construïnt alternatives i trobades com aquesta. Esperem que l'any vinent siguem moltes més!





Trobada Jove Sabadell 2012 from Tobada Jove SBD on Vimeo.