dilluns, 16 de juliol del 2012

Comunicat de valoració de la I Trobada Jove de Sabadell


#Elsjoventnecessitem una 2a Trobada Jove!


Després de l'èxit de la I Trobada Jove de Sabadell, les joves hem trobat respostes a la pregunta: “Què necessitem el jovent?”, que havíem plantejat com a punt de partida.


Una de les respostes més evidents és la pròpia Trobada. Necessitem espais de coordinació, per teixir complicitats i treballar en comú. La Trobada ha tingut aquesta voluntat d’enfortir el moviment juvenil de la ciutat, del qual totes en formem part. Des dels col·lectius impulsors, creiem que aquest espai és únic i necessari a la ciutat. Un espai de coordinació, autogestionat, crític i on el jovent decidim per nosaltres mateixes.


Aquesta reflexió és la que ens anima a continuar treballant en aquest projecte. Per això, comencem a pensar en la II Trobada Jove, millorant-la i fent-la créixer. Estem segures que som moltes més les que ens hi podem sumar.


Aquest any no ha sigut pas fàcil organitzar aquesta Trobada. Ha calgut superar traves i dificultats impulsades des de l'Ajuntament, però gracies a la il·lusió de tirar endavant aquest projecte i el suport del jovent de Sabadell, ha estat possible, demostrant que el jovent unit som capaces de crear grans coses i lluitar per tot allò que creiem i ens uneix.


Ara hem de començar a treballar per una futura Trobada, i un dels objectius és animar a la resta de col·lectius de joves de la ciutat a unir-s'hi, per  aconseguir que aquest espai sigui representatiu de totes les joves organitzades que treballen per la ciutat, de les seves idees, inquietuds, problemàtiques i necessitats.


Casal de Joves Algo Diferentes
Arran Sabadell 
CSA La Mekànica
Esplai La Branca
Esplai La Llar del Vent
Esplai Tuka Tuka
Llamps i Trons. Coordinadora Jove de La Creu Alta