dimecres, 10 d’abril del 2013

Presentació de la II Trobada Jove de Sabadell

La II Trobada Jove de Sabadell és a prop! Serà el dissabte 8 de juny. Enguany, la temàtica escollida pels col·lectius organitzadors és la reivindiació de l'espai públic. Considerem que ens trobem en un moment en què cal recuperar els carrers i les places com a espais de trobada, davant del progressiu augment de polítiques que en limiten el nostre accés. Paral·lelament, volem reivindicar la manca d'espais per al jovent i plantejar alternatives.

El proper 19 d'abril es durà a terme la Festa de presentació. Com en la 1a edició, s'ha convocat una jornada que uneixi la festa amb el debat, per tal de perfilar els continguts que es treballaran a fons durant la trobada. Per això us convoquem a partir de les 19h del vespre a la Plaça del Pi-pi a un debat-taula rodona, en què hi hem convidat a diferents col·lectius per a que ens expliquin la seva experiència, com ara el Casal Popular de joves de Lleida o el Casal Popular l'Atzur, així com també al Consell de Joves de Sabadell i a diversos representants de l'ajuntament. A més a més, també presentarem la samarreta de la Trobada. Posteriorment, us convidem al sopar i festa al AP L'Escletxa!

Aprofitem per comunicar que la II Trobada Jove segueix oberta a la participació de nous col·lectius i de qualsevol jove a títol personal. Posa't en contacte a través del twitter @trobadajovesbd o del correu trobadajovesbd@gmail.com.